Waqyu beef

Iedereen heeft wel eens de verhalen gehoord over de keizerlijke koeien uit Japan die met bier gemasseerd weren en voor astronomische bedragen op de menukaarten van de top restaurants van Tokyo staan. Vanwege de japanse cultuur gaat de kwaliteit boven kwantiteit. Hun absolute top; wagyu ruderen noemen zij "de kaviaar van het vlees".

Wagyu beef (kobe):
De naam wagyu betekent "japanse koe" ('wa' betekent japas en 'gyu' betekent rund) Wagyu vlees is een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering waardoor het de smaakpapillen verrast met een ongekruid sappigheid. Wagyu vlees heeft hoge hoeveelheden intramusculair vet en is daardoor rijk van smaak en past in een cholestrol arm dieet. Dit vee is groot gebracht met mais, melk en bier. ook krijgt dit vee dagelijks een massage. Dit vlees is het beste vlees te wereld.

De wagyu kobe vlees is zeer exclusief
Op de menukaart van grillrestaurant Argentinos treft u exclusieve vleessoorten aan. Grill Restaurant Argentinos is dan ook een van de weinige restaurants waar de Kobe steek geserveerd wordt. Let wel de echte kobe beef, want ieder kobe beef is wel een wagyu maar niet ieder wagyu is een kobe beef.

Wagyu kobe entrecote - 200 gr.  -  Dagprijs
Japanse entrecote steak

Wagyu kobe ribeye - 270 gr.  -  Dagprijs
Japanse ribeye steak

Wagyu kobe filet - 200 gr.  -  Dagprijs
Japanse ossenhaas steak